Habár a forró nyárból kissé hirtelen tört ránk az ősz, mi azért szeretnénk köszönteni egyik kedvenc évszakunkat!
𝗢̋𝗦𝗭𝗞𝗢̈𝗦𝗭𝗢̈𝗡𝗧𝗢̋ 𝗕𝗢𝗥𝗩𝗔𝗖𝗦𝗢𝗥𝗔 𝗔 𝗕𝗟 𝗘́𝗧𝗧𝗘𝗥𝗠𝗘́𝗕𝗘𝗡
2024. október 12-én 𝓢𝓹𝓮𝓴𝓴𝓮𝓻 𝓚𝓻𝓲𝓼𝔃𝓽𝓲𝓪́𝓷 séfünk által megálmodott isteni ételek mellé a 𝓖𝔂𝓾𝓴𝓵𝓲 𝓟𝓲𝓷𝓬𝓮́𝓼𝔃𝓮𝓽 kiváló borai kerülnek terítékre.
A fogások között 𝓖𝔂𝓾𝓴𝓵𝓲 𝓚𝓻𝓲𝓼𝔃𝓽𝓲𝓪́𝓷, a pincészet juniorchefje mesél majd a borokról, a szőlészetről.
Íme az este fogásai és borsora:
𝘼𝙢𝙪𝙨𝙚 𝙗𝙤𝙪𝙘𝙝𝙚: Fetasajt mousse, puffasztott hajdina
𝙃𝙞𝙙𝙚𝙜 𝙚𝙡𝙤̋𝙚́𝙩𝙚𝙡: Pisztráng Gravlax, alma, cékla, tormahab, kapor
Berekszél Bio Olaszrizling 2023
𝙇𝙚𝙫𝙚𝙨: Csicsóka veloute, paszternák chips, petrezselyem, szalonna morzsa
Szuperhold Bio Hibernal 2023
𝙈𝙚𝙡𝙚𝙜 𝙚𝙡𝙤̋𝙚́𝙩𝙚𝙡: Paradicsomos káposzta „főzelék”, kacsa ropogós
Bio Solaris 2023
𝙁𝙤̋𝙚́𝙩𝙚𝙡: Csabai borjú karaj és sertés pofa duó, hagyma, burgonya pavé, jus
Grandioso Cuvée 2021 (Kékfrankos-Merlot)
𝘿𝙚𝙨𝙨𝙯𝙚𝙧𝙩: Csokoládés-körte tart, nugát ganache, körte chips, kakaó tuille,
szeder sorbet
Bio Muscaris Desszert 2023
Részvételi díj: 24.500 Ft/fő
Asztalfoglalás:
info@blyachtclub.hu
+36706146611
+36706618867