Babaúszás a Stoller Babaúszó Akadémia szervezésében a Bl YachtClubban, Balatonlellén. A program elérhető a szállóvendégek és külsős érdeklődő családok részére egyaránt.

Bejelentkezés és bővebb információ

Szállóvendégek részére:
Egyénileg egyeztetve az oktatónál:
Stoller Kati +36203245117

Külsős érdeklődők részére:
https://www.facebook.com/groups/sbabalatonlelle/?ref=share_group_link

A programról részletesen:

Napjainkban nagyon népszerűek a családok körében a korai fejlesztéssel foglalkozó programok. Minél korábban érik babánkat a megfelelő ingerek, annál hatékonyabban fejlődnek alapképességeik. Így van ez a babaúszással is.
Azt már minden tájékozott, érdeklődő szülő tudja, hogy a vízben való mozgásnak milyen jótékony hatásai vannak. Bármilyen vízben végzett gyakorlat erősítő, fejlesztő hatással van csöppségünkre. A magzati lét után a pozitív víz élmény nyugtató, kapcsolat erősítő szerepét ma már senki sem vitatja.

Az SBA foglalkozások során többek között fejlődik:
-az egyensúlyérzék,
-szem-kéz koordináció,
-finommotorikus mozgások,
-beszéd,
-szociális készségek,
-vázizomzat,
-testtudat,
-koncentráció,
-erősödik az immunrendszer.


Szerencsére már egyre több helyen válik elérhetővé a szülők számára ez a tevékenységi forma. Sajnos, mint az élet számos egyéb területén, itt is eltérő szakmai színvonalú babaúszó foglalkozásokkal találkozhatnak a szülők.

A Stoller Babaúszó Akadémia fő célja a fejlesztésen túl a vízbiztonság és a vízszeretet elérése, a közel 25 éves szakmai tapasztalat pedig garancia a fantasztikus időtöltésre!

Stoller Babaúszó Akadémia
www.babauszas.com